TVÆRSAMS "BUTIK"

For at vi kan støtte der, hvor vi gerne vil  har TVÆRSAM diverse indtægtsgivende tilbud til salgs, dekorations- og udstillingsformål.  

Det garanteres, at alt overskud i TVÆRSAM bruges til de i vedtægteren beskrevne formål. Vi fremstiller og sælger genbrug i en social kontekst. Vi bruger fund fra stranden og de dejlige fossiler fra MØN til at fremstille genbrug, hovedsagligt kombineret med genbrugstin.

Vi kan tilbyde smykker, (vedhæng-fingerringe, ørehængere, armringe, armlænker, etc.,) collager, installationer, dughængere, "Tidsfordriv-Spillet" for enkeltmand m/k der er kendt fra Grønland til Australien: Pulaartut, på grønlandsk, lavet af træ fra stranden kombineret med mønsk flint.

Vi har "Stress af sten" i poleret sortflint. Vores Sorte Per spillekort (med også almindelige kortspilsmuligheder) Plancher med information om strandsten, og fossiler. Mini planche om vættelys med den gl. mytebeskrivelse om vættelys´anvendelse.

Mini foldere med miljødigte om vores smukke geografi og natur.

En udstilling på GeoCenter Møn i Orkide butikken!

Vores roman "Rødt Støv". En flygtning krydser sit spor! Den kan der læses om under den undervisning og om Tværsam samt om det vi ellers kan tilbyde til fordel for vores projekt...  

Hvor vi støtter, og hvad vi støtter kan der læses om i vore nyhedsbreve. Du kan finde nyhedsbreve fra de seneste 3 år andet sted på siden under "Om Tværsam"

For at læse mere om vore tilbud, så brug venligst menupunkterne herunder.

MØN ”værkshop” og klintetur til stranden en lille oplysende folder.

 

Vi tilbyder endvidere:      NB. Siden er under opbygning.  TEST

Tværsams online salg via vores kontakt/bestilling på hjemmesiden er med henblik på recirkulation til fordel for natur og klima. Et lagersalg af både brugt til nyt og helt nyt af brugt fra eget lager. Omhandlende retro ting til gave, såvel som nye smykker med tin fra lager, der smeltes om og købes ikke yderligere for at mindske ressourceforbrug og dårlige forhold ved minedrift.

Brugte ting der er i orden som anderledes gaveidéer. Brugsting der har fået en ny fremtræden eller hånddekoreret i sit udtryk. Som regel nok til at gøre tingen unik.

Vores mening med det vi sælger er ofte at give det kreativt naturafsæt som også har skabt os selv kreativ skaber glæde ved en eller flere ændringer med naturfundne emner eller genbrugspåhit der i sig selv kan lede tanken hen på natur eller recirkulation for den brugsting eller dekoration du ser på.

Der er skrevet et par bøger i foreningsregi, en med afsæt i en Mønhistorie, "Tror du mig Tim" og en om en flygtnings tilbagevenden til Zimbabwe, "En flygtning krydser sit spor". Til salg til favørpris i foreningsregi. Mønhistorien er en virkelighedstro og lidt sælsom krimiberetning med udgangspunkt Møn. Begge koster kr. 100,- plus evt. forsendelse.  

Vi har stort udvalg i smykker og retroting. Smykker mest i tin, og ofte med udgangspunkt i mønske fossiler og istidssten sten. Men også andre originale gaveideer som vi sælger sammen med nævnte retro genbrugsting og viser eksempler på her:

(Her prøver vi så at sætte et antal valgte fotos ind af en række typiske ting med egne idéer og eksempler på originale tilvirkede emner, jeg forestiller mig f.eks. to gange 10 emner indenfor hver sin gruppe smykker/brugskunsthåndvækr som:

Polartut et udfordringslegetøj:     Et sæt kølesten til drinks:    

Priser fra 95,-                                       fra 80,- i håndbroderet pose

Et originalt vindspil       Stress af flintekugle  et par ting af stranfund

Kr 70,-                                                   i æske 50, kr                             ?

Vores forskellige typer af vættelys/fossiler/sten med priser etc.

Alle varer er plus forsendelse, når ud over Møn på leveres til døren indenfor en uge.

(Her skal vi så have en række fotos ind fra mobiltelefon eller fra pc med priser på )

 

Besøg lager/udstilling på Rødkildevej 9 efter telefonisk aftale:

Her vores store lager af ting til recirkulation til salg. Et rigt udvalg af idéer omsat til gaver m.m. i en større sags tjeneste i det vi jo med vore midler støtter nationale og to internationale NGO´er økonomisk. Dette som en del af en målsætning om recirkulation hvor hyperforbrug og affald er en del af belastningen på vores natur og vores dybt problematiske klimaforandringer.

Vores eksempel på indsats kan ses på vores udstilling og på vores lager, der åbnes efter aftale på telefon 21476284 Benny Rasmussen. I øvrigt er vi altid ”åbne” for reparationer, der kan forlænge tings liv. Vi tænker at aktiv handlen indenfor rammerne af de 17 verdensmål er vigtig, derfor gør vi som vi gør.

En anden del af vores 17 verdensmål, kulturen, naturen og kreativiteten:

Vi tilbyder også ”gør det selv aktiviteter” på det kreative værksted, samt tur til Hvide Klint strand som min foretrukne med efterfølgende værkstedsbesøg der kan omsætte vores fund. Se under punktet værkstedet.