Balancen med Tværsams bestyrelse. September 2021

IMG 0962 Balancen beskåret 

 

Hvad er "Balancen" ?

"Balancen" er et kunstværk, som skal give information og eftertanke om bæredygtighed. Det er tanken at interesserede organisationer mv. efter aftale kan leje eller låne kunstværket og selv være med til at bestemme indholdet på de indbyggede skærme.

"Balancen"´ forestiller et forstenet østersskal, som holder en forstenet søpindsvin, som er udført i glasfiber efter modeller i papmache af Tværsam og Hårbølle Glasfiber.

”Balancen” er en symbolsk henvisning til at balancere mod at nå verdensmålene. Konkret en gigantkopi af en forstenet Østersskal på flint, der balancerer et forstenet søpindsvin med en indvendig ”strandkarrusel” der viser 10 affaldsemner med nedbrydningstider. Den roterer med en globe, den truede isbjørn, og en klemt klode som makker!

Østerskallen, der bærer enheden, har tre digitale IT systemer som enkeltpaneler. Skærmene er skabt til oplysning og PR for at øge viden om de 17 verdensmål. Der kan være tre forskellige videoer/ programmer på touch-skærmene efter aftale. Gerne egne temaer om målenes opfyldelse. F.eks. klimamål, mål for mere natur eller bedre miljø generelt.

Fremstillet af Tværsam, NGO Agenda 21. Ny dagsorden for det 21. Århundrede.

Kontakt: Tværsam ved  Benny Rasmussen. Mobil 21476284

 

Hør om BALANCEN:

Klik på billedet af Benny for at høre om Balancen.